bigtheme

ویژگی های اصلی زبانشناس به شرح زیر است:

 یادگیری زبان انگلیسی با بهترین منابع و داستان های آموزشی

 افزایش سریع دایره‌ی لغات انگلیسی با روشی ابتکاری

 یادگیری مکالمه زبان انگلیسی و گرامر با استراتژی‌های کارآمد (تکنیک سایه و پنج استراتژی دیگر)

 مناسب برای تمام سطوح، به همراه ترجمه‌ی فارسی مطالب برای مبتدی‌ها

برای مشاهده‌ی آنلاین مطالب آموزش، به قسمت داستان‌ کوتاه انگلیسی وبسایت زبانشناس مراجعه بفرمایید.

برای مشاهده‌‌ی کامل ویژگی های نرم افزار زبانشناس به بخش نرم افزار آموزش زبان انگلیسی اندروید زبانشناس مراجعه کنید.

برای ورود به صفحه‌ی اصلی وبسایت زبانشناس، روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید:

j0437247.141145255_std

Tax Structure in India …. Funny But True…

Question 1.. : What are you doing?
Ans. : Business. Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

Question 2 : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!
Question 3 : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI
Question 4 : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!
Question 5: How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX
Question 6 : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory…
Tax : PAY EXCISE DUTY!
Question 7 : Do you have Office / Warehouse / Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
Question 8 : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
Question 9 : Doing business in Millions?
Ans. : Yes  — Tax : PAY TURNOVER TAX! Ans : No — Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

Question 10 : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
Question 11 : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
Question 13 : Have you taken or given any Service / (s)?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!
Question 14 : How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!
Question 15.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!
Question 16 : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
Question 17 : Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
Question 18 : How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!
Question 19.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!

Question 20: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
21) INDIAN : Can I die now??
Ans :: Wait we are about to launch the funeral tax !!!


برای یادگیری آسان زبان انگلیسی می توانید از تکنیک‌های کاربردی وبسایت زبانشناس استفاده کنید:

 

نویسنده: رضا

A distant tour begins with one step… سفري به طول هزارفرسنگ با يك گام آغاز مي شود...

انتشار این نوشته در

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



کلیه حقوق متعلق به وب سایت سرای عالی ترجمه می باشد. - © Hcot.IR & Design استفاده از مطالب با ذکر نام و لینک سرای عالی ترجمه مجاز می باشد.